mandag 20. oktober 2008

JANOME MC 5200...

Rett før helga fikk vi inn siste tilskudd i JANOME familien. Virkelig flott maskin.


NYHET Janome Memory Craft 5200


Opplev alle fordelene med en Janome MC5200 symaskin, så enkel å bruke og så full av fantastiske muligheter.


MC5200 tar ikke bare over arven etter Memory Craft 4900, den går så mye lenger med sine över 500 sømmer, symboler og bokstaver, som gir din kreative fantasi fritt spillerom.


Både når det gjelder sømmer, alfabet og tekniske finesser overgår den Janome MC4900, som gjennom så mange år har vært trendsetter i sitt segment i Janome butikkene.

Memory Craft 5200 er designet for øyet såvel som for nytten. Den er utstyrt med en overflod av tekniske muligheter og finnesser, som gir mulighet for både klasse og kvalitet i arbeidene dine.


Og hva med en stingplate som automatisk konverterer til rettsømstingplate når du velger en av rettsømmene! Fantastisk Nyhet på MC 5200:Velg rettsøm og maskinen reduserer automatisk stingplatens nålhull for å gi bedre stingkvalitet og søm.

Dette unike designet gjør det enkelt å gå fra rettsøm til sikk-sak uten å skifte stingplate, spesielt er dette nyttig ved søm på tynne stoffer. Dette innovative ingeniørarbeid gjør det lettere for deg å oppnå bedre sømkvalitet. Les mer


Introduksjonskampanje: 7995,-

Få med perlefot- 2 bredder, båndfot, paspoalfot og åpen applikasjonsfot.

verdi 800,-


Kom innom og prøv den.Ingen kommentarer: