torsdag 15. desember 2011

OTT LITE - den ideelle lampen til sydamen


Ott Lite er dagslyslamper og er ideelle for oss sydamer, fordi den gir riktig fargegjengivelse. Vi viser her de produktene vi har i butikken og legger ved litt informasjon om Ott Lite lamper.Ott Lite Vero gulvlampe 18W

Rene linjer og polert overflate i nikkel gir denne modellen et moderne utseende. Dekorativ i ethvert rom, justerbar lysvinkel.


18W tilsvarer 70W vanlig glødepære.
■Lysvinkelen kan justeres fra 140 cm till 173 cm
■Fotens diameter 25 cm.
■18W OTT-LITE®Vision Saver Plus™ lysrør med lang levetid er inkludert

Pris kr 1.335Craft Plus gulvlampe 24W


Stor funksjonalitet i et langt lysrør og svanehals som gjør det mulig med presis innstilling av lyset. Pris kr 1295


3-in-1 gulvlampe 24W Ott Lite Folding Craft Lamp Sort 13W

Denne lampen har alt; den kan stå på gulvet, på bordet, eller montert med bordbeslag. Pris 1995

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Liten og nett bordlampe som er lett å plassere. kr 595
Noen lyskilder bidrar til at du kan se tydelige farger. Andre lyskilder gjør at du kan se objektene meget klart. Ottlite gir deg det beste lyset som ivaretar begge deler! Med sin 508 teknologi gir Ottlite en riktig balanse av både kontrast og lysstyrke. Øyet kan med 508 teknologien fokusere uten at en opplever tretthet eller slitne øyne. Detaljene blir tydelige og fargene virkelighetstro.

Disse prosesser gjør OttLite belysning unik:


✔ OttLite produktene er en serie høykvalifiserte belysningsprodukter konstruert av fullspektrumlysets oppdagere for å etterlikne bølgelengdebalansen i naturlig dagslys.

✔ Dr. Ott ble verdensberømt som fotobiolog og kinematograf gjennom ansvaret for noen av Walt Disney’s mest minneverdige filmer.

✔ Selskapet ble en banebryter ved å bruke lysterapi ved behandling av depresjon.

✔ Dr. Ott bidro i høy grad med lysteknikk for vekstdyrkning og jordbruk, så vel som for mennesklig velbefinnende og komfort.

✔ OttLite-lampene er spesielt konstruert med lysets bølgelengder og tilpasset øyets skotopiske område. Samtidig optimerer det rett fargegjengivelse og forutsetningene for et bra synsarbeide.

✔ Synsstresset minimeres med rett fordeling i belysningen av skotopisk og fotoskopisk lysområde.

✔ Alle OttLite produkter har en fargegjengivelsesindex, RA, på over 90. Indexen er målt på hvor bra lyset stemmer overens med referanselyset og skal nærmest betraktes som et måltall ved valg av lyskilde.

✔ OttLite True Color-produkter inneholder en blanding av opptil 7 ulike fosformineraler for å gi lyskilden rett bølgelengde.

✔ Såkalte fullspektrumslys og dagslyskilder benytter i så og si samtlige tilfeller kun 1 til 3 ulike fosformineraler med dårligere resultat som følge.

Klare skarpe bilder – vi elsker det når vi ser ting skarpt og godt.

Når vi arbeider med farger og små detaljer, anstrenger vi øynene for å kunne se bedre. Vi blir både trøtte og irriterte, tiden vi ville bruke til vår spennende hobby må avbrytes fordi vi blir trette i hode og øyner, heldigvis finnes det hjelpemidler som gjør at du både ser bedre og føler deg bedre. Du kan til og med jobbe lenger med det du har lyst til. Den unike teknologien bakom OttLite lysrørene gir deg akkurat det lyset som er best og tilnærmet helt likt dagslyset. Riktig blanding av farger og kontrast som gjør at øynene kan jobbe under de beste forhold. Det er bare en måte å se om dette gjelder for deg også. Gjør som millioner av andre over hele verden, test selv.

Prøv med en bok med de små bokstavene eller noen farger som du stadig tar feil av under din vanlige lampe. Du vil straks forstå hva vi mener.

Dr. John Ott brukte det meste av sitt liv til å gjennskape dagslyset innendørs og han fikk suksess. Han har fått priser på mange områder og flere bøker er skrevet om ham og hans oppfinnelser. Lyset hjelper planter å vokse, hjelper folk til å kunne lese lettere og gjør det lettere å sammenligne farger, men se opp for etterligninger av den orginale OttLite lysrøret.

Du vil bli svært overasket over hvor mye OttLite kan forbedre dine leseopplevelser. Med lav varmeutvikling og lite refleks fra lyset, vil du se fine detaljer med sylskarp klarhet og komfort.

Du kan kjøpe både lysrør og funksjonelle arbeidslamper med det patenterte lyset.


Ingen kommentarer: