søndag 18. desember 2011

Amerikapakke med ny forsyning av Tranzfer Eze

I dag kom Amerikapakken med  nye bunker med Tranzfer Eze. Et produkt som forenkler overføringen av broderi til stoff på en glimrende måte. Vi har prøvd det ut på både lyst og mørkt DMC garn og synes det fungerer godt. Dersom det følger med overskuddssverte  fra kopimaskinen, kan det smitte over på stoffet som du legger Tranzfer Eze på. Klipp bort den delen ( utenfor mønsteret) som har overskuddssverte.

Transfer-Eze består av et papir med vannoppløselig film som lett kan tas av når motivet er overført til filmsiden. Arket plasseres i papirskuffa på kopimaskinen.Kopier så broderimotivet til filmsiden på arket.
Fjern papiret på baksiden av filmen, og legg filmen direkte på stoffet. Ikke stryk med strykjern, bare glatt over med hendene.Filmen sitter fast og du kan ta fatt på broderingen.Filmen virker stabiliserende,men H180 kan brukes i tillegg.Stryk eventuelt H180 på baksiden av stoffet før du legger filmen med mønsteret på rettsida. Stabiliseringen er så god at det ikke er nødvendig å bruke broderiramme
Når broderiet er ferdig, kuttes overflødig Transfer Eze bort.Vask broderiet i kaldt vann for å fjerne filmen.Du kan rive den lett av under vann , men den løser seg opp bare du holder den under rennende kaldt vann.Det kan ta fra 5-10 minutter å fjerne filmen.

Pris for 10 ark: kr.169,-(A 4- amerikansk størrelse) Ingen kommentarer: