onsdag 9. november 2011

Transfer Eze- et produkt som gjør det enkelt å overføre broderimotiv til stoff

Transfer-Eze består av et papir med vannoppløselig film som lett kan tas av når motivet er overført til filmsiden. Arket plasseres i papirskuffa på kopimaskinen.Kopier så broderimotivet til filmsiden på arket.
Fjern papiret på baksiden av filmen, og legg filmen direkte på stoffet. Ikke stryk med strykjern, bare glatt over med hendene.Filmen sitter fast og du kan ta fatt på broderingen.Filmen virker stabiliserende,men H180 kan brukes i tillegg.Når broderiet er ferdig, kuttes overflødig Transfer Eze bort.Vask broderiet i kaldt vann for å fjerne filmen.Du kan rive den lett av under vann , men den løser seg opp bare du holder den under rennende kaldt vann.Det kan ta fra 5-10 minutter å fjerne filmen.
Pris for 10 ark: kr.169,-(A 4- amerikansk størrelse)

5 kommentarer:

GRETE sa...

Hei. Jeg brukte transfer-Eze og stichet med en lys tråd. Etter at jeg var ferdig la jeg broderiet i kaldt vann. All broderingen ble blå. Vasket det så i vaskemaskinen i kaldt vann, det ble noe bedre, men blåfargen forsvant ikke. Nå må jeg lage disse sticheriene om igjen. Kjedelig. Noen med samme erfaring? og hvordan ble dere eventuellt kvitt blåfargen.

IdeHuset, Artic Quilter sa...

Vi har bare brodert med rødt og brunt og det gikk greit. Skal prøve med lys tråd. Hvilken tråd brukte du?Kan prøve å brodere med samme?

IdeHuset, Artic Quilter sa...

Vi har sjekket med en kunde har brukt lys gul tråd, og det gikk også greit.

IdeHuset, Artic Quilter sa...

Vi har noe som heter Colour run som kan legges med i vaskemaskinen sammen med stoffet. Det gjenoppretter fargen på tekstilen dersom den er misfarget. Ta kontakt med butikken på telefon 77840504 så får vi snakke sammen om saken.

GRETE sa...

Hei igjen.Jeg broderte med DMC 3782 I går broderte jeg med brunog det er akkurat som om printerfargen legger seg under tråden , jeg blir ikke kvitt den, samme hvor mye jeg skyller og vasker så nå har jeg vel konkludert med at det er fargen i HP printeren min som er synderen. Jeg skal dra bort til min søster og låne hennes printer så får jeg se om det blir likedan da.
Takk skal dere ha.