tirsdag 11. desember 2007

De små gleder...

Så var 2. søndag i advent over, og vi kjenner at dagene kanskje går litt fortere enn ellers...

I butikken merker vi godt julehandelen, både i stoff og gave-delen. Det som er ekstra gledelig er alle de som kjøper stoff,utstyr og materialpakker for å produserer egne gaver i år.

Gaver som er skapt med omtanke og glede gir så mye ekstra til mottaker og avsender. Hva med et lite hjerte av Tilda ullfilt, eller en deilig snøhvit julestrømpe fyllt med brente mandler? Det er enda tid til noen siste hjemmelagde gaver.
Her får du oppskrift på brente mandler.
250g mandler
250g sukker
2,5 dl vann
Kok mandler,sukker og vann i en høy stekepanne. Når vannet har fordampet, vil mandlene bli hvite før sukkeret begynner å smelte. Rør hele tiden mens sukkeret smelter og blir brunt. Legges utover på bakepapir for avkjøling. Knasende godt...


Hjerte laget av ullfilt og med applikert sirkel. Stappet med vatt. Nydelig å henge i vinduet.Flott snømann stitchery som er sydd på julestrømpenLag ditt eget juletre av stoff: Stjerner i forskjellige størrelser er fyllt med vatt og spissene er pyntet med bjeller. En blomsterpinne er tredd igjennom alle stjernene for å holde de på plass.Selvfølgelig er også Tilda`s julefigurer produsert.En flott bok til glede og inspirasjon, anbefales. Du finner den i vår nettbutikkStoffpakker og bøker må jo være en perfekt gave til den som er kreativ og liker å sy.Vi i butikken håper dere alle får en fin innspurt på juleforberedelsene.

Ingen kommentarer: